Top 5 blog paling terkenal di Malaysia

Top 5 2012
Hampir 3 bulan aku tak update blog Top 5 ini dan hampir 5 bulan aku tak buat Top 5 Blog Terkenal atau mungkin terbaik di Malaysia yang sudah pasti dikendalikan oleh blogger terkenal di Malaysia. Kali ini untuk Edisi Mei 2012 aku tak ada banyak perubahan dari segi penilain blog mana yang terkenal hanya menggunakkan Ranking yang dikeluarkan oleh Alexa.com.

Apa yang boleh aku simpulkan, rakyat Malaysia semakin gemar membaca gosip2 artis dan hiburan, tak tahu kenapa, mungkin kerana banyak skandal2 s#ks para pemimpin terkenal Malaysia masa kini. Mungkin trend ini akan berubah apabila pilihanraya hampir nanti?




Top 5 blog paling terkenal di Malaysia edisi Mei 2012


Nombor 5: malaysia-today.net
Politik Semasa Malaysia
Kedudukan Alexa.com di Malaysia/Dunia = 121/20,463 | Pagerank = 5
Fokus: Politik Semasa Malaysia

Nombor 4: denaihati.com
Blogging dan Kehidupan
Kedudukan Alexa.com di Malaysia/Dunia = 115/18,010 | Pagerank = 4
Fokus: Blogging dan Kehidupan

Nombor 3: rotikaya.com
Macam biasa, gosip artis entah ke mende
Kedudukan Alexa.com di Malaysia/Dunia = 110/22,636 | Pagerank = 3
Fokus: Macam biasa, gosip artis entah ke mende

Nombor 2: ohbulan.com
Macam biasa, gosip artis entah ke mende
Kedudukan Alexa.com di Malaysia/Dunia = 106/20,932 | Pagerank = 4
Fokus: Macam biasa, gosip artis entah ke mende

Nombor 1: beautifulnara.com
Gosip bangang rakyat malaysia suka.
Kedudukan Alexa.com di Malaysia/Dunia = 55/9945 | Pagerank = 3
Fokus: Gosip bangang rakyat malaysia suka.
Ranking: 5

{ 67 pandangan... read them below or add one }

  1. Replies
    1. bukan malas, mungkin lg kehabisan pulsa modem. hehe

      Delete
    2. Web Blog : http://khairosma.blogspot.com

      Delete
  2. Replies
    1. hebat gosip jer, kali ni Blog Serius tak dapat masuk, beza 2-3 mata jer

      Delete
  3. pnah dengar blog Fatin Liyana??
    student medic yg d=femse tu...dia cakap blog dia femes jugak...
    www.honeykoyuki.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nak meningkat naik, tak cukup popular lagi :)

      Delete
  4. Mesti semua blog tu trafik hari2 puluh ribu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, mustahil tak puluh2 ribu boleh dapat ranking macam tu :D

      Delete
  5. Semoga aja blog Top 5 Anything bisa populer seperti kelima blog diats :D

    ReplyDelete
  6. Hmm..entah bila agaknya saya nak jadi terkenal kan...

    ReplyDelete
  7. hahahaha yang last sekali gosip bangang. sebab gosip banganglah rakyat malaysia suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tu la pasal, ekeke.

      Seakrang ni banyak perubahan kot, blog2 gadget mula cari nama ex: amanz

      Delete
  8. Bila la GK nak merasajadi blog femes nie...uv sehari pun dalam 800 je...tak de puluh ribu pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok dah tu, blog ni uv dalam 100 - 300 jer sehari, huhu

      Delete
  9. singgah disini.. sambil baca-baca artikelnya..

    ReplyDelete
  10. Aril Impian - Pencetus Generasi Hadapan .memang yang terbaik.....
    http://arilimpian.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. aku tak leh blah bagian Fokus:Macam biasa, gosip artis entah ke mende..hahaha..lawak der..

    Panas!! ==>> Pemandu Kenderaan Malaysia Bodoh

    ReplyDelete
  12. susahla nk buat blog nie..sape2 blh ajar x?bagi link ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Type kat google jer, panduan bina blog, custom blog, panduan tarik trafik, panduan seo, confirm mahir nanti

      Delete
  13. Kapan yah bunya ane rank 1 :D

    Blogwalking ya sob
    http://laba2laba.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kne blogwalking juga
      http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com

      Delete
  14. Untuk mencari tentang penyelesaian Kencing Manis Fakta Mengapa , Ancaman , Panduan dan Solusi ...klik sini!

    http://rhmglobal.blogspot.com .

    ReplyDelete
  15. Baca artikel" Menarik di
    http://artikelbacaanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. haiii..sape tahu nk resend confirmation link from nuffnag?sy dh register acc nuffnag..tapi masih xdpt confirmation link utk verify account..please advice...sy budak bru belajar..thanks...
    fadLirA

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Good info...
    kalau anda minat landskap & dekorasi jom jengah blog saya.

    http://senibumi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Tau apa itu lebayyyy... di tempat kami sangat TOP
    http://blognyadeen.blogspot.com/2013/01/kata-kata-lebayyy-and-romantis.html

    umum di upload di facebook dan jadi reference

    ReplyDelete
    Replies
    1. even aku dah baca ape kau tulis dalam blog itu, masih aku tak mengerti apa itu lebayyy :))

      Delete
  20. makasih,kalo boleh kunjungi juga "pusat pakaian muslim terbesar di tanah abang"

    ReplyDelete
  21. makasih yaaaaaaaa

    gbung jga ya
    http://motogp.unsri.ac.id/index.php/polling/

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  24. BijakVitamin4NE1
    http://bijakvitamin.blogspot.com/
    Diri Sihat, Keluarga Ceria, Hidup Berkualiti !!

    ReplyDelete
  25. salam.. tumpang ye tuan tanah.. hehe
    bolehlah lawat facebook dan blog sy di www.facebook.com/comfywardorbe atau comfywardrobe.blogspot.com :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka hati la, wakaka. lain kali gune html tag, senang skit orang nak klik, wakaka

      Delete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuka hati jer promote PTC kat sini, wakaka

      Delete
  27. cmne nak buat eh dpt cpt ckit traffic...hehee
    http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. cuba mampir ke sini http://rajainfo.com/

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  30. syoknye tengok ramai pengunjung blog...

    http://mamaanisshop.blogspot.com/ Anda rasa x sihat? boleh lawat...

    ReplyDelete
  31. kita juga respek sama musik malaysia terutama tahun 90-an, artis macam slam, iklim, uks, sting selalu trbaik dlm slowrock, bahkan saya kumpulkan kord gitar dan liriknya dalam satu blog disini lengkap,

    http://yantasik.blogspot.com/search/label/Kompilasi%20Malaysia

    ReplyDelete
  32. Thanx alots sbb update yg sgt bguna pd ika...TAHNIAH ika ucapkan sbb u ada inisiatif buat semuanya mnjadi mudah & senang dgn fakta yg sedia ada...agar ianya boleh dijadikan pnduan berguna pd semua...

    ReplyDelete
  33. TITIP NGEPOS gan lihat blog saya ya maen game gratis dapat dolar http://adf.ly/anFRB
    lihat blog sukses saya http://adf.ly/anDst
    survey onlne http://adf.ly/anHAj
    cara membuat toko online http://adf.ly/anCNJ
    klk lewati ya gan kalo pengen tau

    ReplyDelete
  34. http://chabeautyandhealthstore.blogspot.com/ singgah blog sy ... :)

    ReplyDelete
  35. Mari singgah blog saya. adilahfarid.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. lawat lah blog saya---> http://shamezan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. learn more on paranormal,conspiracy theory,hoax in my blog
    http://ohwyeh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. Sory Numpang Iklan iyaa .. ^_^

    temen", buruan deh cobain, yang hobi online sosmed, blog, atau apapun anda bisa memiliki income hingga Rp. 3.000.000 dalam 1 hari
    cuma butuh 3 menit aja setelah baca ini, saya mau berbagi 1 program dari US yang bisa buat duit sampingan,
    free register tanpa dikenakan biaya. Tiada modus PENIPUAN ( kalau anda rasa program ini bohong, anda ga rugi apa2 juga anda ga keluar modal apapun kan? )
    syarat: anda ada bbm, fb, wechat, whatsapp or apapun juga dan suka online. anda hanya perlu open link dibawah ini dan register sebagai member. sesudah register anda langsung dapat USD25 x 10.000 = Rp. 250.000
    kemudian anda akan dapat link anda sendiri dan paste di fb, twitter, chat dsb. setiap orang yang buka link anda dan register, anda menerima upah USD10 x 10.000 = 100.00, mudah bukan ?
    Perusahaan ini membayar kita sebagai pengiklan untuk meningkatkan traffic situs webnya setiap hari, anda bisa memilih duitnya mau di transfer atau cek dikirim langsung via pos ke alamat rumah anda.
    Tunggu apa lagi klik link dibawah, register dan mulai berbagi. Selamat mencoba dan menikmati duit dari pengiklan traffic.
    Kalo belum coba belum tau kan. Ga ada ruginya, cuma perlu buka link ini: http://visitmoney.net/?share=80434 ( Ayo dicoba aja, ga ada ruginya, cuma rugi kuota internet aja ) :)

    ReplyDelete
  39. Web Blog : http://khairosma.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. Ingin menyewa walkit talkie dengan kadar yang murah?? sila klik http://www.sewa-walkie-talkie.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. Nampak sangat orang Meleysia suka gossip.

    rancangan tv yg femes pun cite tentang gossip2 gitu.

    PS- baru belajar nak bloggig


    http://adzharyaman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. Hai, jom follow my blog..ade RM5 baucar diskaun :)

    ReplyDelete

 
© Top 5 anything All Rights Reserved