top 5 antivirus terbaik 2012

top 5 antivirus 2012, betul ker aku tulis ni, tak masuk lagi tahun 2012 kan. Tapi biasa la, trend company2 pengeluar antivirus atau pe2 sahaje memang akan keluarkan terlebih awal. Jadi hari ni aku terasa nak buat list untuk antivirus terbaik 2012, sejauh mana kebenaranye...

Top 5 antivirus terbaik 2012








Aku pakai BitDefender dan Adware sekarang ni untuk perlindungan maksimum laptop aku, memadangkan haraga yang agak mahal jadi aku pakai yang free version jer lah, tetapi cukup puas hati. Kaspersky digunakan secara meluas di Malaysia untuk kegunaan persendirian kerana harganye yang mampu milik dan prestasi yang baik.

Antara Antivirus lain yang terbaik juga untuk tahu 2012

  • F-Secure Antivirus 2012
  • TrendMicro Antivirus 2012
  • ZoneAlarm Antivirus 2012
  • Panda Antivirus 2012
  • McAfee Antivirus 2012
  • Avira Antivirus 2012
  • Avast Antivirus 2012
  • Avanquest Antivirus 2012
  • G Data Antivirus 2012
  • Webroot Antivirus 2012
  • PC Tools Antivirus 2012
  • Comodo Antivirus 2012
  • CA Antivirus 2012
  • Norman Antivirus 2012
  • AVG Antivirus 2012
  • Sophos Endpoint Security 2012
  • Quick Heal Antivirus 2012
  • Microsoft Security Essentials 2012
Ranking: 5

{ 6 pandangan... read them below or add one }

  1. tapi kadang2 tu beli yg berbayar pon virus boleh telan jugak..amik yg free jer.

    ReplyDelete
  2. @ITZ JELAI
    depend la kan, aku sekarang ni pun pakai yang free jugak, bitdefeder ngan adware

    ReplyDelete
  3. Nak lagi selamat kena cipta antivirus sendirilah...heheh
    sekuat ane pon antivirus..tentu ada kelemahannya kan...

    ReplyDelete

 
© Top 5 anything All Rights Reserved